Zilver en brons op belgisch kampioenschap - 2 selecties voor het wk in hong kong

Zaterdag waren onze mix-teams aan de beurt:

In de voormiddag mocht ons beloftenteam Jens Vervaeke, Silke Vervaeke, Lara Desmet, Yente Reyns en Maxime Vermeeren een gooi doen naar de Belgische titel. Ze behaalden en prachtige 7e plaats.

's Namiddags de beurt aan de +15 met als doel Belgisch Kampioen worden of bij de eerste 5 eindigen om een ticket naar HonhKong te bemachtigen.

Ons seniorenmixteam met Kasper De Bruyn, Jens Ockerman, Fiona De Jaegher, Jasna Lauweryns en Marie Bodequin behaalde tijd een bronzen medaille en daarmee ook een selectie voor het WK deze zomer in Hong Kong! 

Het andere mixteam met Renze Vuye, Matthias Hiele, Sarah Degroote en Stephanie Bostijn behaalde een 15e plaats.

Zondag de dag voor onze meisjesteams:

Ons beloftenmeisjesteam 'Recrean Amber' met Amber Verlinden, Marthe Patteeuw Gwendolyn Blancquaert en Eline Delcroix behaalde een 9e plaats.

'Recrean Lite' met Lite Decuyper, Lore Dewaele, Anaité Vandenhole, Hanna De Baets en Frauke Vervaeke behaalde een 18e plaats.

'Recrean Manon' met Joska Lauweryns, Janne Dewaele, Phoebe De Potter, Manon Vermeersch en Tiffany Rogiers behaalden net een plaatsje in de top 10 en werden gevolgd door 'Recrean Nele' met Feline De Preester, Nele Martens, Emmy De Poortere, Cassie De Vriese en Joyce De Temmerman op de 9e plaats.

Tenslotte behaalde 'Recrean Jolien' met Jolien Janssens, Jana Janssens, Jilka Lauweryns, Valerie Bastien en Shana De Jaegher een zilveren medaille en een selectie voor het WK deze zomer in Hong Kong!

We zijn trots op alle deelnemers van dit weekend. Allemaal super gedaan!