Clubspel één tegen allen

Hallo skippers, 

Het is zover! Onze grote ‘één tegen allen’ gaat van start!
Jullie hebben 2 dagen de tijd om de opdrachten af te werken.
Veel succes!
 
Hoe gaan we te werk?

  • Onderaan deze mail vinden jullie per leeftijdscategorie een lijst met uitdagingen. Elke opdracht dient door 2 verschillende skippers (binnen deze leeftijdscategorie) uitgevoerd te worden.
  • Sommige opdrachten kan je op foto vastleggen, maar voor veel opdrachten zal je een kort filmpje moeten maken.
  • Op de site kan je op elk moment zien welke opdrachten nog uitgevoerd moeten worden. Wanneer je in het formulier je naam en leeftijd invult, kan je nadien zien welke opdrachten er nog niet uitgevoerd zijn. Wanneer een opdracht door 2 personen uitgevoerd is, verdwijnt deze uit de lijst.
  • Heb je een opdracht uitgevoerd, maar is de opdracht net ook door iemand anders uitgevoerd en staat deze dus niet meer in de lijst? Dan kan je toch nog jouw foto of filmpje opladen via de knop ‘extra filmpje opladen’. Het zou jammer zijn mocht al jouw werk voor niets zijn geweest !
  • Slagen jullie erin alle opdrachten tot een goed einde te brengen, dan mogen jullie de cel trainers (Jilka, Shana, Jana, Kasper, Joyce en Valerie) een opdracht laten doen. Jullie kunnen via het formulier ‘…..’ een opdracht inzenden. Indien jullie de 1 tegen allen winnen, kiest de cel trainers nadien 1 opdracht uit al jullie inzendingen uit.
  • Slagen jullie er niet in alle opdrachten tot een goed einde te brengen, dan krijgen jullie bij de start van volgend seizoen een zware conditietraining !
  • De één tegen allen loopt van zaterdag 30 mei om 9.00u tot zondag 31 mei om 18.00u.

 
Groetjes, Cel trainers

Overheerlijke Paaseitjes

Beste skippers en ouders,
 

Dit jaar organiseert onze club opnieuw een verkoop van paaseitjes
Zoals dit in het verleden het geval was hopen we dat er ook nu heel veel skippers langsgaan bij ooms, tantes, oma's, opa's, buren, vrienden, supporters, ... om hen te overtuigen om paaseitjes te kopen en hiermee onze club te steunen.

2de Recrean Quiz

Op 15 februari 2020 gaat de 2de Recrean Skippers Quiz door.
Inschrijven kan via quizrecreanskippers@gmail.com

Janneke Kolkman

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Janneke Kolkman, mama van skippers Tine, Kaat en Bas Vanalderwierelt.

Wij verliezen in Janneke een spontane en lieve medewerkster en een immer toegewijde en betrokken mama.
Wij zullen haar hard missen en wensen de familie alle sterkte en steun toe bij dit zware verlies.

Naar wens van de familie vond het afscheid in intieme kring plaats.

Dubbel Europees Kampioen, Europees Record DD Speed en Goud op Open Tournament in Graz

Tijdens het Europees Kampioenschap wisten  het Mixed team (Jilka, Kasper, Lode, Shana en Jens) en het meisjesteam (Jana,Janne, Joyce en Laurena) de Europese titel te bemachtigen.  Het Mixed team verbrak tevens het Europees Record DD speed (626 sprongen).

Het meisjesteam met Fiona, Feline, Julie, Louise en Hanna werd knap 10de.

Op de individuele masters behaalde Janne Overall Brons en Brons op het speedonderdeel.  Laurena werd Overall 4de.  Jana Bracke behaalde met 101 sprongen goud op het speedonderdeel en Jens Ockerman behaalde Brons met zijn Freestyle.

Op het Open Tournament wist het team met Matthias, Lara, Eline en Joska het goud te veroveren.

25j Totaalspektakel 'Broadway'

25j RecreanSkippers

Ons seizoen zit erop. We kunnen terugblikken op een geslaagd jubileumjaar. Bij het begin van de vakantie willen we wel nog volgende mededelingen doen:

 

 

Foto's

Dankzij de fotografen Griet, Ronny en Peter zijn er tijdens het clubgala "Broadway" enorm veel mooie foto's gemaakt. Hieronder geven we jullie alvast de links naar de verschillende fotosessies :

PK MINIMASTERS 11-JARIGEN

In de namiddag was het de beurt aan de 11-jarigen. Af en toe kon je de vermoeidheid van hun oogjes aflezen (of schmink ) maar ze deden hun uiterste best! Records werden verbroken en freestyles werden geknald.
We konden deze dag afsluiten met als kers op de taart de bronzen medaille van Ine.

Pagina's