Knappe prestaties voor Recrean skippers tijdens de B- op C-masters Zilver en Brons voor Recrean skippers op C- en B masters

Dit weekend hadden de masters rope skipping voor  B- en C-skippers plaats. Een masterwedstrijd is een individuele wedstrijd met drie onderdelen: een snelheidsproef, een uithoudingsproef en een vaardigheidsproef. Tijdens de vaardigheidsproef moet een vrije oefening op muziek uitgevoerd worden. Ondanks een heel groot deelnemersveld, behaalden de Recrean skippers mooie resultaten!

 

Op zaterdag had de B-masters voor 15+ skippers plaats in Aalter.

Bij de jongens 15+ mocht Mathis Naert de zilveren medaille in ontvangst nemen. Bente Maryns eindigde net naast het podium en mag terecht fier zijn op zijn 4de plaats.

Bij de meisjes 15+ waren er maar liefst 58 deelnemers. Camille De Smet eindigde in de top tien en werd knap 8ste. Ook de andere skippers presteerden knap:

22ste: Maya Willems

30ste : Delphine Van Caengehem

35ste: Fien De Decker

37ste: Sharon Speleers

45ste: Yara Vanden Haesevelde

 

Op zondag werden  de masters voor de 12-14jarigen in Oostende georganiseerd. In de voormiddag hadden de C-masters plaats en de Recrean skippers behaalden al onmiddellijk een plaatsje op het podium. Tine  Vanalderwierelt  behaalde een bronzen medaille. Jannike De Smet eindigde jammer genoeg net naast het podium en werd knap 4de. Ook de andere deelnemende Recrean skippers behaalden mooie plaatsen op een deelnemersveld van 19 skippers.

8ste plaats: Milla Noterman

9de plaats: Amlia El Ayyadi

17de plaats: Ilke Severs

 

In de namiddag hadden de B-masters plaats. Op een deelnemersveld van 86 deelnemers konden twee Recrean skippers een plaatsje in de top 10 bemachtigen. Lauren Clement werd knap 9de en Tara Vanalderwerelt behaalde een mooie 10de plaats. Ook de andere Recrean skippers sprongen een sterke wedstrijd en behaalden mooie resultaten.

26ste : Laure Claus

31ste : Lotte Cardon

33ste: Marie Heyse

37ste : Camille Ghijselyns

39ste : Femke Vandenbussche

45ste : Yana Foucaert

51ste : Janne Van Oostende

54ste :Maité Broekaert

79ste : Hélène Van Duyenslaeger

 

Proficiat aan ALLE skippers!!!!