Tweede en derde plaats op Double Dutch Contest

Dit weekend werd het Double Dutch Contest gesprongen in de Vooruit in Gent. Dit is een competitie waarbij in teams wordt gesprongen van minimum 3 tot maximum 6 skippers. Alle oefeningen worden gesprongen in Double Dutch touwen. Naast een speedproef is er ook een vrije oefening waarbij  er punten te verdienen zijn met technische vaardigheden, expressie, choreographie en originaliteit.

Twee teams van de Recrean skippers beoefenen deze discipline en namen deel aan deze internationale wedstrijd in Gent. De beide teams gaven een heel sterke show en zetten een schitterende prestatie neer.

Het jongste team met Gerben Blanquaert, Elisa Cnudde, Neel De Stercke, Hayley Petereyns, Febe Ruysschaert en Jara Van Daele Behaalde een knappe 2de plaats op een deelnemersveld van 7 teams.

In de open categorie namen maar liefst 18 teams deel. Het team van de Recrean skippers met Elise Simoens, Laurien Vuye, Caro Vermaercke, Fleur Vanden Bossche, Gudrun Blanquaert en Phoebe De Potter eindigde op een knappe derde plaats.

Proficiat aan al onze skippers!