Twee maal goud op Provinciaal Kampioenschap en zeven teams naar het Belgisch Kampioenschap op zaterdag 18 maart

Op zondag 12 maart werd het provinciaal teamkampioenschap Oost- en West-Vlaanderen gesprongen te Evergem. Er namen zes meisjesteams van onze club deel op een totaal van 25 teams. In de gemengde categorie waagden 14 teams hun kans waaronder drie teams van de Recrean skippers. De top 10 van elke categorie krijgt een ticket voor het Belgisch Kampioenschap van zaterdag  18 maart te  Boutersem. Onze club behaalde opnieuw schitterende resultaten! Ze kaapten twee maal het goud weg en selecteerden zich met zeven van de negen teams voor het Belgisch Kampioenschap! 

In de open categorie (gemengd) werd team Kasper Provinciaal kampioen, de 5de plaats was voor team Matthias en team Jens eindigde op een mooie 8ste plaats. 

In de meisjescategorie kon team Janne het goud bemachtigen. Team Feline werd 4de , team Silke 6de  en team Cassie 10de. Daarnaast behaalde team Femke de 12de  plaats en team Lisa de 21ste  plaats.

 We kunnen terugblikken op een meer dan geslaagd Provinciaal kampioenschap.

 Op naar het Belgisch Kampioenschap zaterdag in Boutersem, waar de Belgische titels en de tickets voor het EK in Portugal verdeeld worden!