Schitterende Resultaten op het EK in Duitsland

Onze beloften met Eline Delcroix, Marthe Patteeuw, Femke De Jonge, Silke Vervaeke en Hannelore Spileers wisten in het Duitse Idar-Oberstein de Gouden medaille Overall weg te kapen.
Tevens behaalden ze volgende resultaten in de onderdelen :
30s speed : zilver, DD speed : zilver, SR 2 : vijfde plaats,SR 4 : zilver,DD3 : zilver,DD4 : brons

Ons mixed Senioren team met Jens Ockerman Janne Dewaele Joyce De Temmerman Kasper De Bruyn en Joska Lauweryns wist vandaag de bronzen medaille Overall in de wacht te slepen. Zij behaalden ook volgende deelmedailles : Brons voor DD speed, Brons voor SR2, Zilver voor SR4, Brons voor DD3 en Goud voor DD4.
Het junioren mixed team met Anaité Vandenhole Frauke Vervaeke Matthias Hiele en Hanna De Baets behaalde een mooie vijfde plaats.
Het Senioren meisjesteam met Jolien Janssens Jana Janssens Valerie Bastien Shana De Jaegher en Jilka Lauweryns behaalde een Zilveren Medaille Overall. In het onderdeel DD speed verbraken ze het WERELDRECORD. (585 sprongen). Op de onderdelen behaalden ze ook nog volgende deelmedailles : Goud voor DD speed (wereldrecord), Brons SR 2 en Goud voor SR 4.

Ook op de Europese Masters (individuele wedstrijd) behaalden onze skippers mooie resultaten.
In de categorie Youth 12-14 behaalde Eline Delcroix de zesde plaats Overall. Marthe Patteeuw eindigde op de 12 de plaats Overall.
In de categorie 15+ eindigde Overall Janne Dewaele op een mooie vijfde plaats.
Jilka Lauweryns kreeg de gouden medaille voor het onderdeel Freestyle

Een dikke proficiat.