Paaseitjesverkoop 2019

Dit jaar organiseert onze club opnieuw een verkoop van paaseitjes.

Zoals dit in het verleden het geval was hopen we dat er ook nu heel veel skippers langsgaan bij ooms, tantes, oma’s, opa’s, buren, vrienden, supporters, … om hen te overtuigen om paaseitjes te kopen en hiermee onze club te steunen.

Hoe gaan we te werk :

·        Bijgaand (via onderstaande link) vinden jullie 1 voorgedrukt blad met invulstrookjes (dit formulier mag gerust gekopieerd worden. Je kan het ook downloaden van de website www.recreanskippers.be)
          Bestelbon Paaseitjes

·        Per zakje dat je verkoopt vul je een strookje in. Opgepast, zorg ervoor dat je naam, de dag waarop je traint, je groep en de zaal waar je traint aangeduid is. De zakjes worden op voorhand betaald (6 euro voor 250 g en 10 euro voor 500 g – gemengde zakjes melk, wit en fondant).

·        Vanaf maandag 11 maart tot en met zondag 17 maart breng je de ingevulde strookjes en het geld mee naar de training. Graag gepast geld en alles onder gesloten omslag met vermelding van je naam en je groep. Iemand van het bestuur komt dan langs om de bestellingen op te halen.

·        Tussen 29 maart en 4 april worden de paaseitjes verdeeld tijdens de trainingen.

We twijfelen er niet aan dat deze paaseitjesactie opnieuw een succes wordt. De skippers die de meeste paaseitjes verkopen krijgen een aangename verrassing (3 prijzen voor de skippers van Oudenaarde, één prijs voor de skippers uit Kruisem en één prijs voor de skippers uit Ronse).  

Dus aan iedereen : verkopen maar !!

Alvast bedankt voor de medewerking en succes !

Sportieve groeten,

Bestuur en trainers

Recrean skippers vzw