Onze skippers zijn vertrokken

Deze morgen om 10u vertrokken onze skippers richting WK in Hong Kong.   Naar aanleiding van hun vertrek hebben zij een blog aangemaakt waar zij dagelijks zullen proberen hun ervaringen met ons te delen.

Blog : http://recreanskippers.wix.com/hongkong

Ook de wedstrijden kunnen live gevolgd worden.

Live Stream : www.wrsc2014hk.com

Op vrijdag 1 augustus start de wedstrijd van het Mixed Team met Jens, Fiona, Janne, Marie en Jasna.  Internationale naam BE 08.  Deze wedstrijd start om 14u00 lokale tijd (Belgische tijd 08 uur 's morgens).

Het meisjeteam met Jolien, Jana, Valerie, Jilka en Shana  kreeg als internationale naam BE02.  Hun wedstrijd start op 2 augustus om 10 uur plaatselijke tijd (04.00 uur 's morgens Belgische tijd).

De dag erna is het dan nog de beurt aan de Masterskippers met van onze club Jolien, Janne en Jens.  Voor hen moeten we nog een beetje vroeger op.  Hun wedstrijd start om 08u30 plaatselijke tijd. (2u30 's nachts Belgische tijd).

Voor de begeleiding en coaching ter plaatse zorgen Elsy en Kasper.

Ook Renze Vuye van onze club is afgereisd naar Hong Kong om er deel te nemen aan het Open Tournament.  Zijn wedstrijd start op 28/7/2014 op 13u10 lokale tijd (07u10 's morgens Belgische tijd).

Wedstrijdschema's zijn terug te vinden op http://www.fisac-irsf.org/subpages/wc-2014-teams-and-competitors

Wij wensen hen allen een behouden vlucht en veel succes.