Mini’s schitteren op individueel Provinciaal kampioenschap te Ertvelde

Het voorbije weekend werd het Individueel Provinciaal Kampioenchap voor 8- tot 11jarigen gesprongen. Maar liefst 21 Recrean skippers namen deel aan deze wedstrijd met maar liefst 118 deelnemers. Tijdens zo’n individueel kampioenschap telt zowel de snelheid, de uithouding als de vaardigheid met het touw tijdens een vrije oefening op muziek. In de jongste categorie 8-9 jarigen, veroverde Anke Vandenbussche goud. Zij sprong haar eerste individuele wedstrijd en eindigde al onmiddellijk op het hoogste schavotje. Fleur Schelstraete eindigde ook in de top 10 en werd knap 6de. In de meisjescategorie 10 jarigen mocht er opnieuw een Recrean skipper het podium betreden. Cato Chiers sprong een schitterende wedstrijd en veroverde zo de zilveren medaille. Bij de 10-jarige jongens werd Lukas Foucaert, enige jongen bij de Recrean skippers, 6de.  Bij de 11-jarigen was er een  deelnemersveld van 50 skippers.  De Recrean skippers behaalden geen podiumplaats maar er eindigden wel twee skippers in de top 10. Kato De Potter werd knap 7de en Janke De Deken behaalde een mooie 10de plaats.

Ook alle andere Recrean skippers presteerden sterk! De trainers Jana, Janne, Lore en Matthias waren héél fier op de prestaties van hun mini’s!