Medailles op B-Stroom Masters Oostende

Afgelopen zaterdag vond het provinciaal individueel kampioenschap rope skipping voor de B-stroom plaats in Oostende.  Onze skippers toonden dat zij ook heel wat in hun mars hebben en kwamen naar huis met schitterende prestaties.

Bij de beloften slaagde Elias Lammens erin om in de jongenscategorie een bronzen medaille overall te bemachtigen. Bij het onderdeel freestyle behaalde hij zilver. Mathis Naert eindigde vijfde overall en behaalde goud op de 30 sec. speed en zilver op de uithoudingsproef. Bente Maryns werd knap zevende overall en behaald brons op de 30 seconden speed.

Bij de meisjes sprong Zoe Rogiers een heel sterke wedstrijd. Op een deelnemersveld van 48 skippers behaalde ze een vierde plaats overall, jammer genoeg net naast het podium. Bij de deelproeven behaalde ze goud op de 30 sec. speed en brons op de uithoudingsproef. Een heel knappe prestatie dus! Ook de andere Recrean skippers behaalden mooie resultaten. Zita Van den Haute werd 19de, Elisah Speleers 30ste, Kato Vaerewyck 31ste, Jasmijn De Poortere 38ste, Camille De Smet 40ste, Fien De Decker 42ste , Rune Maryns 47ste  en Aukelien Plets 58ste.

In de categorie 15+ namen zeven Recrean skippers deel. Alle skippers sprongen een zeer goede wedstrijd en maakten de coaches trots. Marthe De Baets blonk uit op de 30 sec speed en eindigde met een 4de plaats jammer genoeg net naast het podium. Overall behaalde Leonie Franceus een mooie 7de plaats na een sterke wedstrijd. Ook Marthe De Baets kon overall een plaatsje in de top 20 bemachtigen. Phaedra Dujardin sprong haar eerste wedstrijd in de +15 categorie en eindigde op een knappe 22ste plaats. Fleur De Vriese eindigde 35ste, Amber Vermeeren 37ste , Nele De Lie 46ste en Delphine Vancaeneghem 58ste op een groot deelnemersveld van 76 skippers.

Niet alleen de skippers maar ook de trainers waren heel tevreden met deze knappe prestaties.