Goud en brons voor mini’s van Recrean skippers op Provinciaal Kampioenschap

Op zondag 26 maart vond het Provinciaal Kampioenschap (Oost- en West-Vlaanderen) voor mini-teams plaats in Deinze. De mini's (-11jarigen) van de Recrean skippers behaalden schitterende resultaten op deze wedstrijd.

In zo’ teamwedstrijd nemen de skippers deel aan drie onderdelen: 2x 30 seconden speed, 2 x 30 seconden dubbels en een vrije oefening (freestyle) per twee. De teams bestaan telkens uit twee of  drie skippers. Om rekening te houden met de ervaring van de skippers zijn er drie leeftijdscategorieën, namelijk 9-jarigen, 10-jarigen en 11-jarigen.

In twee van de drie categorieën stonden de Recrean skippers op het podium. Het Goud in de categorie 11-jarigen was voor het team met Alexandra Rogge en Ruben Dubruel. Zij sprongen een knappe wedstrijd en wisten 40 teams achter zich te houden. Vooral met hun sterke freestyle staken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit. In de categorie 10-jarigen was het brons voor Kato De Potter en Nena Vanalderwerelt. Zij mochten fier een het podium betreden.

In alle categorie hebben de Recrean skippers sterk gepresteerd! Hieronder een overzicht:

Bij de -9jarigen:

9de plaats: Louise Caryn en Ine Claus

 

Bij de 11-jarigen:

6de plaats: Camille Declercq en Janne Van Oostende

7de plaats: Hélène Van Duynslaeger en Lauren Clement

14de plaats: Janke De Deken en Jannike De Smet

16de plaats: Cato Chiers en Silke Van Rysseghem

26ste plaats: Milla Noterman en Tine Vanalderwierelt

31ste plaats: Hayley Petereyns en Laure Vyls

34ste plaats: Amelia El Ayyadi en Laure Petereyns