Drie maal goud en één maal zilver voor onze skippers op het provinciaal B-kampioenschap

Onse skippers presteerden opnieuw schitterend op het provinciaal B-kampioenschap te Sint-Martens Latem.

Op zondagvoormiddag kwamen de beloften (12-14jarigen) aan de beurt. In de mixed categorie namen de Recrean skippers twee van de drie plaatsen op het podium in. Het team van Mathis Naert, Rune Maryns, Kato Varewyck en Maya Willems behaalde goud, het team van Bente Maryns, Joke De Marteleire, Kiani Mersseman en Zita Van den Haute kon het zilver bemachtigen. Het meisjesteam met Fien De Decker, Fien Pauwels, Sharon Speleers , Yara Vanden Haesevelde, Camille de Smet behaalde een mooie 9de plaats.

In de namiddag waren de junioren (15-17jarigen) en de senioren (+18 jarigen) aan de beurt. Drie teams van de Recrean skippers waagden hun kans tijdens deze wedstrijd en presteerden schitterend! Het team van Lisa Devos, Amber Vermeeren, Fleur De Vriese, Leonie Franceus en Marthe Debaets sprong een heel sterke wedstrijd en behaalde goud.

Het team van  Febe Van Damme, Gudrun Blanquaert,Delphine Van Caeneghem en Leonie Heijse werd mooi 8ste.

In de mixed categorie behaalde het team van Jens Vervaeke, Mathis Vermeersch, Marie Vandecauter, Leonie Bodequin en Yente Reyns de gouden medaille.