BK Teams - Drie keer Belgisch Kampioen

BK TEAMS BELOFTEN MEISJES

De eerste wedstrijd van dit weekend zit erop! Voor 4 van de 5 skippers was het hun eerste BK en ze deden het meteen schitterend. Er werden knappe freestyles gesprongen en records verbroken. Het beloften meisjesteam behaalde uiteindelijk een knappe 8ste plaats op het BK. Proficiat Hanne Patteeuw, Alexandra Rogge, Camille Declercq, Luna Lambrecht en Yana Boelaert!

BK TEAMS 15+ VROUWEN

Het BK voor onze 15+ meisjesteams zit erop. De verwachtingen waren hoog gespannen, maar onze skippers waren er helemaal klaar voor!

Recrean Janne (Janne Dewaele, Jana Janssens, Laurena Van Leeuwen en Joyce De Temmerman) werd BELGISCH KAMPIOEN na een sterke wedstrijd. Dit team selecteerde zich als eerste voor het WK deze zomer in Shanghai.

Recrean Feline (Feline De Preester, Nele Martens, Anaité Vandenhole, Jana Bracke en Frauke Vervaeke) greep jammer genoeg net naast een WK-ticket en behaalde uiteindelijk een 6de plaats. Hiermee zijn ze wel geselecteerd voor het International Open Tournament in Shanghai deze zomer.

Recrean Lara (Lara Desmet, Silke Vervaeke, Louise Declercq en Amber Verlinden) begon heel sterk aan de wedstrijd en eindigde uiteindelijk op een 13de plaats.

BK TEAMS BELOFTEN MIXED

Voor de beloften zit het BK erop. De tweede Belgische titel is een feit! Recrean Kobe (Zoë Dhondt, Julie de Visscher, Elias Lammens, Jelle Desmet en Kobe Caryn) werd BELGISCH KAMPIOEN na een heel spannende wedstrijd. Ze selecteerden zich zo voor WK in Shanghai deze zomer. Ze behaalden eveneens een nieuw Belgisch record single rope speed met een score van 359,5.

Ook Recrean Gerben (Jasmijn De Poortere, Joesra Lauweryns, Elisah Speleers en Gerben Blancquaert) presteerde heel goed en zij werden uiteindelijk 12de.

BK TEAMS 15+ MIXED

Ook de derde Belgische titel is een feit!

Recrean Kasper (Kasper De Bruyn, Jens Ockerman, Lode D'hollander, Jilka Lauweryns en Shana De Jaegher) werd BELGISCH KAMPIOEN na een superspannende wedstrijd met heel mooie freestyles! Ze behaalden zo een ticket voor het WK in Shanghai deze zomer.

Recrean Matthias (Matthias Hiele, Joska Lauweryns, Eline Delcroix en Hanna De Baets) startte sterk en behaalde ook een plaats in de top 10. Ze werden 9de en selecteerden zich voor het International Open Tournament in Shanghai deze zomer.

Recrean Jens (Jens Vervaeke, Mathis Vermeersch, Lore Dewaele, Gwendolyn Blancquaert en Marie Vandecauter) werd uiteindelijk 13de.

Dit was een mooie afsluiter van een schitterend weekend met maar liefst 3 Belgische titels voor onze club!