Mini's

Competitie Mini's.

DEMO A BELGISCH KAMPIOEN - BESTE CLUB VAN HET LAND

De Belgische titel is binnen! Demo A werd BELGISCH KAMPIOEN na een superspannende wedstrijd waarin de lat heel hoog lag. Hierdoor konden ze zich selecteren voor het WK in Shanghai deze zomer. Daarnaast behaalden ze een 3de plaats bij de lekenjury. De cheerleaders van demo B werden knap 10de.

Ook de Sportieve Cup werd vandaag uitgereikt. Deze prijs ging naar de club die doorheen het volledige seizoen de meeste punten behaalde op alle wedstrijden. Onze club won zo...wel de Provinciale als de Belgische Sportieve Cup. Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder alle skippers, coaches en supporters! Bedankt!

PK DOUBLE DUTCH MINIS

Afgelopen weekend hadden onze mini's hun Double Dutch wedstrijd.  Zij gaven het beste van zichzelf.

Voor sommigen was het hun eerste ervaring op een double dutch wedstrijd. De stress zorgde hier en daar voor wat foutjes, maar we zijn toch trots op onze mini’s! Proficiat!
 

Mini’s schitteren op individueel Provinciaal kampioenschap te Ertvelde

Het voorbije weekend werd het Individueel Provinciaal Kampioenchap voor 8- tot 11jarigen gesprongen. Maar liefst 21 Recrean skippers namen deel aan deze wedstrijd met maar liefst 118 deelnemers. Tijdens zo’n individueel kampioenschap telt zowel de snelheid, de uithouding als de vaardigheid met het touw tijdens een vrije oefening op muziek. In de jongste categorie 8-9 jarigen, veroverde Anke Vandenbussche goud. Zij sprong haar eerste individuele wedstrijd en eindigde al onmiddellijk op het hoogste schavotje. Fleur Schelstraete eindigde ook in de top 10 en werd knap 6de. In de meisjescategorie 10 jarigen mocht er opnieuw een Recrean skipper het podium betreden. Cato Chiers sprong een schitterende wedstrijd en veroverde zo de zilveren medaille. Bij de 10-jarige jongens werd Lukas Foucaert, enige jongen bij de Recrean skippers, 6de.  Bij de 11-jarigen was er een  deelnemersveld van 50 skippers.  De Recrean skippers behaalden geen podiumplaats maar er eindigden wel twee skippers in de top 10. Kato De Potter werd knap 7de en Janke De Deken behaalde een mooie 10de plaats.

Ook alle andere Recrean skippers presteerden sterk! De trainers Jana, Janne, Lore en Matthias waren héél fier op de prestaties van hun mini’s!

PK Mini Teams

Op 4 maart hadden onze jongste competitieskippers hun eerste wedstrijd.

Het werd een mooie dag waar onze mini’s het beste van zichzelf gaven!  Records werden verbroken en ervaringen werden verrijkt! Een topdag voor de jongste competitiespringers van de club! #deelnemenisbelangrijkerdanwinnen #recreanskippers

Een overzicht van de resultaten vinden jullie op de volgende pagina :

Paaseitjesactie

Dit jaar organiseert onze club opnieuw een verkoop van paaseitjes

Zoals dit in het verleden het geval was hopen we dat er ook nu heel veel skippers langsgaan bij ooms, tantes, oma’s, opa’s, buren, vrienden, supporters, … om hen te overtuigen om paaseitjes te kopen en hiermee onze club te steunen.

Hoe gaan we te werk :

Start lessen Beginnelingen, Recreatie en Mini's

De lessen voor de Recreatie, Recrea+, Fusion Basis1 en beginnelingen starten vanaf maandag 11/9/2017.

De Mini's starten vanaf woensdag 20/9/2017.

Turnen voor Mini's, beloften en 15+ start pas vanaf Oktober.

Voor de trainingen tijdens de maand september is de sportzaal van het Bernardustechnicum te bereiken via de ingang in de Hoogstraat 20 te Oudenaarde (groene poort).

Eetfestijn Saltar Para Portugal - 08/07/2017

Ten voordele onze EK- en EOT Skippers organiseren de ouders en skippers o 08/07/2017 een groot eetfestijn! We serveren warme beenhesp (of koude zalm voor de veggie's onder ons) met rauwe groentjes en frietjes.

Kaarten zijn ...verkrijgbaar bij alle geselecteerde skippers of 
bestel hier online.

Prijzen:
- Volwassenen: 15 euro (hesp) - 17 euro (zalm)
- Kinderen tussen 6 en 12: 8 euro
- Kinderen < 6: gratis (bij reservatie wel een plaats voorzien)

Bestel hier je tafel
Bij reservatie vanaf 12 volwassenen: gratis fles cava!!

 

Goud op Minimasters en beker voor beste club Provinciaal

Op zondag 21 mei vond de laatste wedstrijd van het rope skippingseizoen plaats te Zottegem. De mini’s (-11 jarigen) streden er voor de individuele titel van Provinciaal kampioen Oost- en West-Vlaanderen. Heel wat skippers en ook heel wat Recrean skippers waagden hun kans. Bij zo’n individuele wedstrijd wint de skipper die het best scoort op drie onderdelen: snelheid (30 sec. speed), uithouding (2 minuten speed) en freestyle. Bij de freestyle of de vrije oefening telt de moeilijkheidsgraad en de creativiteit van de oefening, fouten worden streng afgestraft. De wedstrijd wordt ingedeeld in drie leeftijdscategorieën en een afzonderlijke competitie voor jongens en meisjes. Ruben Dubruel, de enige jongen bij de Recrean skippers, zette een supersterke prestatie neer. Hij werd Provinciaal Kampioen en liet zeven tegenstanders achter zich. Glunderend en superfier op zijn prestatie nam hij de gouden medaille in ontvangst. Bij de meisjes waagden 19 Recrean skippers hun kans.

Goud en Brons op Provinciaal Kampioenschap Demo en Beste Club van het land

We kunnen terugblikken op een geslaagd wedstrijdweekend. Hier en daar ging het niet zoals verwacht, maar de demo's behaalden toch mooie resultaten.

Op zaterdag was het PK Democup. Demo A werd provinciaal kampioen! Demo B behaalde brons na een schitterende prestatie. Beide teams selecteerden zich voor het BK. Demo C greep net naast een selectie voor het BK en werd 6de.

Winnaars Paaseitjesactie

Winnaars Oudenaarde : 

1) Lore Decrits

2) Joesra Lauweryns

3) Elize De Clercq

Winnaar Zingem :

1) Reza van der Looven

Pagina's