Goud en Zilver op Provinciale A-Kampioenschappen Beloften

Onze beloften glunderden afgelopen weekend terug op het Provinciaal teamkampioenschap in Deinze.

Op 12/02/2017 namen 5 teams deel aan de teamwedstrijd. Elk team moest 6 onderdelen voltooien. Van onze club waren 3 meisjesteam en 2 Mixed teams van de partij.  Het team met Lise De Spiegeleer, Julie De Visscher, Emma Sybout en Louise Declercq kaapte de gouden medaille weg en mag zich dus Provinciaal kampioen noemen.  Zij veroverden hiermee een ticket voor het Belgisch kampioenschap die volgend weekend zal plaatsvinden.  Het meisjesteam van Yara Vanden Haesevelde, Joesra Lauweryns, Tara Vanalderwerelt en Elisah Speleers behaalde de 11de plaats Het team van Luna Lambrecht, Jasmijn De Poortere, Yana Boelaert en Kiani Mersseman werden knap 12de.

Het mixed team met Jelle Desmet, Zoë Dhondt, Rune Maryns en Elias Lammens behaalde met knappe prestaties de zilveren medaille.  Het tweede mixed team van Kobe Caryn, Zoë Rogiers, Kato Varewyck, Gerben Blancquaert en Hanne Patteeuw viel jammergenoeg net naast het podium en behaalde een vierde plaats.

Beide mixed teams konden zich tevens selecteren voor het Belgisch kampioenschap voor beloften die zal plaatsvinden op 18/02/2017.

Het was een korte maar vermoeiende dag maar de skippers en coaches gingen tevreden naar huis. Iedereen mag zeer trots zijn op zijn prestaties!

Het Belgisch Kampioenschap wordt gesprongen in Dendermonde.  Start om 9u30.

Adres :  Sportcentrum Sint-Gillis, Van Langenhovestraat 203, 9200 Dendermonde  - Wedstrijdschema via www.brsf.be